Selecteer een pagina

Dagelijks verse bloemen van de klok en van kwekers

Online webshop en cash&carry

Korte lijnen, dus heldere communicatie

Gevarieerd en verrassend assortiment

Anthurium – Flamingoplant

De Anthurium is een plant die glimt van geluk als hij van jou een licht plekje krijgt. En of je nou een klassiek of trendy interieur hebt, de Anthurium brengt nog meer levendigheid in jouw stijl.

Anthurium

De Anthurium is een populaire gast en niet alleen bij jou thuis. De plant is geliefd door zijn glimmende groene blad, zijn kleurige schutbladeren en vrolijke kolf. Daarmee geef je jouw interieur een instant rode, roze, paarse, oranje, gele, witte of groene oppepper. Probeer daar maar eens níet vrolijk van te worden.

 

Lantino Anthurium

De Anthurium staat nu wel te glimmen van blijdschap in jouw kamer, maar wist je dat de plant eigenlijk uit Latijns-Amerika komt? In 1857 emigreerde hij mee met de Oostenrijkse arts en botanicus Dr. Karl van Scherzer, die de eerste soort Anthurium ontdekte in Zuid-Amerika. Inmiddels kennen we meer dan 500 soorten Anthuriums en heeft de plant wereldwijd fans. Niet alleen vanwege z’n uiterlijk, maar ook omdat de plant bescheiden wensen heeft.

Verzorging Anthurium

Men neme een lichte plek uit direct zonlicht één tot twee keer per week een gietbeurt en een vochtige potkluit en voilà: jouw Anthurium is helemaal in zijn nopjes.

Op zijn kolf verschijnen dan kleine bobbeltjes, dat zijn de bloemen van de Anthurium. De gekleurde schutbladeren zijn dat dus niet (een weetje dat je in gezelschap quasi-nonchalant kunt laten vallen).

Laatste tip: de Anthurium komt uit het regenwoud en geniet met volle teugen van een sproeibui.

bron: mooiwatplantendoen.nl

Bank

IBAN: NL13 RABO 0109 5910 03
BIC: RABONL2U

Overige informatie

KvK: 66247160
BTW nummer:
NL856461258B01

Social media

Blijf op de hoogte door ons te volgen via de volgende kanalen: